Aktuális

BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉS

Felkészülés a nyári biztonságos közlekedésre

2024.06.05-én délelőtt, a Békéscsabai Rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadója, Kónya Orsolya rendőr őrmester járt a Szigligeti utcai Óvodánkban. A nagycsoportos gyermekek részére, a nyári szünidőt megelőző időszakhoz kapcsolódóan, a szabályos kerékpáros és gyalogos közlekedésről, valamint a közlekedési jelzőtáblákról tartott figyelemfelhívó foglalkozást. A foglalkozás keretein belül a gyermekek egy kresz pályán kipróbálhatták, hogyan is kell szabályosan közlekedni.

A gyermekek élményt nyújtó játék során szereztek új ismereteket, melyet nagyon élveztek. Köszönjük a rendőr őrmester határozott kedvességét!

 

 

 

 

VÍZ VILÁGNAPJA A SZIGLIGETI ÓVODÁBAN

2024. március 21-én megtartottuk a víz világnapi rendezvényünket az Óvodánkban. A gyermekek sok érdekes programon vettek részt.

A délelőtt A gomba alatt c. mesével kezdődött, majd forgószínpad szerűen haladtak a gyermekek a különböző állomásokon (mozgásos játékok a vízzel kapcsolatban, horgászás, puzzle kirakás, ismerkedés a számítógépes játékokkal, halacska készítés, érdekes kísérletek a vízzel, stb.)